Тернопільський онкодиспансер отримає кредит для придбання медобладнання

Опубліковано:
18 Серпня, 2021

Для придбання медичного лінійного прискорювача Тернопільський онкодиспансер отримає кредит. Таке рішення підтримали депутати під час сесії Тернопільської обласної ради, яка відбулася 18 серпня.

Відтак, метою придбання медичного лінійного прискорювача, медзаклад укладе догорів з акціонерним товариством «Державний експортно-імпортний банк України». Зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору візьме на себе Тернопільська обласна рада.

«Тернопільська обласна рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору, у тому числі за рахунок виділення з обласного бюджету коштів у строки й розмірах, які будуть необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору, протягом терміну його дії», – йдеться у повідомленні Тернопільської міської ради.

Додамо, що у 2021 році на будівництво корпусу Тернопільському онкодиспансеру виділи 4,5 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільський онкодиспансер, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: