На Тернопільщині п’яний водій намагався запропонувати хабар правоохоронцям

Опубліковано:
17 Серпня, 2021

У Тернополі правоохоронці зупинили кермувальника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Щоб уникнути відповідальності, водій запропонував хабар поліцейським.

Як розповідають у ГУНП, кермувальника зупинили за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування із водієм, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці події. Кермувальник не погодився та захотів «вирішити» питання за гроші. За не складання протоколу чоловік запропонував правоохоронцям три тисячі гривень.

Попередження про кримінальну відповідальність за такі дії правопорушника не зупинили.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Наразі водієві загрожує штрафу або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #алкогольне спяніння, #водій, #Кермувальник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: