Платна послуга: у Тернополі від COVID-19 вакцинують іноземних студентів

Опубліковано:
14 Серпня, 2021

У Тернополі від коронавірусу вакцинують іноземних студентів, які мають посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Як розповідає директорка департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко, іноземці можуть прийти у центр вакцинації, зареєструватися й отримати свою дозу вакцин. Однак, для них ця послуга платна.

«Ми розпочали вакцинацію іноземних студентів з тимчасовими посвідками. Міністерство охорони здоров’я розробило механізм як ми можемо їх вакцинувати. Для них це платна послуга. Вакцина – безкоштовна, але проведення вакцинації коштує 140 гривень. Іноземці оплачують дану суму в банкоматі, після чого приходять, реєструються та отримають свою дозу вакцини», – розповіла начальниця управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко.

Додамо, що на Тернопільщині діє 15 центрів вакцинації. Також найближчим часом планують відкрити ще один центр вакцинації у ТЦ «Епіцентр».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #іноземці, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студенти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: