Жителька Тернополя Ольга Бойко відзначила своє 100-річчя. Привітав старожительку із ювілеєм мер міста Тернополя Сергій Надал. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначив мер міста Сергій Надал, у Тернополі проживає четверо осіб, яким понад 100 років. Пані Ольга Бойко – одна із них.

«Це те покоління, що росло у дуже непростих умовах, пережило війни, каторги, переслідування, заслання. І це ті люди, які відбудовували наше місто. Сьогодні ці тернополяни є прикладом для нас усіх і у своїй праці, і у відношенні до суспільства, вихованні дітей та вірі у Господа Бога. Тому наш обов’язок – поважати та оберігати їх», – каже Сергій Надал. –

Додамо, що пані Ольга народилася у 1921 році в с. Денисів, Козівського району Тернопільської області, у сім’ї сільських трудівників. Росла в родині з чотирма братами і двома сестрами. З маленьких років працювала на своєму господарстві.

У 1948 році переїхала в м. Тернопіль. Чоловік працював на залізничній колії, а Ольга Королівна – санітаркою у Залізничній лікарні. Неодноразово була донором, оскільки в неї рідкісна група крові (І «-»).

На даний час пані Ольга проживає з сім’єю у Тернополі. Виростила 5 онуків і 6 правнуків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ольга Бойко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: