До 15-ої річниці заснування Крайового Ігрового Табору куренем УСП ч.4 / УПС ч.2 «Ті, що греблі рвуть» члени Пластової ПОШТИ Станиці Чортків разом із Козацькою поштою випустили та погасили поштову картку й марку пластової пошти, приурочену цій події. Ініціатором ідеї був пластун, сеньйор праці Анатолій Петльований. Художник — Максим Паленко. Оформлення робив Андрій Пилюх.

 

Читайте також

Тернопільські пластуни готуються до ватри онлайн
Тернополянин продавши марку, оплатив навчання дочки і купив новий телевізор
«Діти — дітям»: у Тернополі триває передвеликодня благодійна акція

Крайовий ігровий табір вперше відбувся у 2017 році. Його мета – показати через ігрові ситуації, як діє Новацький закон у житті. 

«У 2021 році ми святкуємо 100-ліття Пласту на Закарпатті, тому і четвертий Крайовий ігровий табір цього року присвячений закарпатській тематиці. Легенду табору побудовано на основі твору Олександра Гавроша «Розбійник Пинтя в Заклятому місті». Учасники мандрують Закрайсвіттям разом зі славетним розбійником Пинтею, зустрічаються з випробуваннями, пригодами і небезпеками, а завдяки добрим справам, дружності та взаємодопомозі допомагають зняти закляття із зачаклованого злими силами міста», – розповідають у Тернопільському обласному пластовому вишкільному центрі.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: