Тернопіль: до 1 вересня планують відкрити рух транспорту на Микулинецькому мості

Опубліковано:
12 Серпня, 2021

Триває ремонт дороги в обхід Тернополя, протяжністю 8,5 км. На ремонтні роботи виділено 750 млн грн.

Як розповідає мер міста Сергій Надал, окрім заміни дорожнього покриття, на ділянці виконання ремонтних робіт оновлюють чотири штучні споруди.

«До 1 вересня плануємо відновити рух транспорту на Микулинецькому мості, проте, щоб роботи на Об’їзній дорозі були виконані максимально якісно, на окремих відрізках проїжджої частини ремонт ще продовжиться. Вздовж усієї автомобільної дороги буде також влаштовано сучасне вуличне освітлення, якого тут раніше не було, пішохідні переходи і тротуари. Тож незабаром тернополяни будуть їздити новим сучасним автошляхом європейської якості», – каже Сергій Надал.

Середній ремонт дороги в обхід Тернополя проводиться за кошти державного бюджету в рамках програми «Велике будівництво».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велике будівництво, #дорога, #Дорога Єдності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обхід Тернопля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: