Забули про камери: двоє мешканців Тернопілля вкрали мобільні телефони у продавців крамниць

Опубліковано:
11 Серпня, 2021

Обидва засоби зв’язку були викрадені з торгових закладів. Спокусилися на чужі гаджети  жителі обласного центру – 48-річний чоловік та 58-річна жінка.

Раніше судимий 48-річний тернополянин вчинив крадіжку у Збаражі. Чоловік зайшов у магазин квітів, аби придбати букет. У той час, коли продавчиня відволіклася, аби декорувати замовлення, зловмисник, помітивши на столі смартфон, поклав його у кишені. З купленим букетом та краденим гаджетом пішов з крамниці. Вартість втраченого потерпіла оцінила у три тисячі гривень.

Читайте також

23-річну тернополянку поліцейські підозрюють у крадіжці
На Збаражчині працівниця пошти крала з посилок мобільні телефони
Поштарка з Тернопільщини привласнювала чужі посилки

58-річна тернополянка прийшла до супермаркету за продуктами, але не  встояла перед спокусою, коли на прилавку помітила смартфон, залишений працівницею торгового закладу. Засіб зв’язку жінка поклала до кишені й пішла геть.

В обох випадках зловмисників вдалося встановити завдяки камерам відеонагляду, встановленим в торгових закладах. Поліцейські розшукали крадіїв й вилучили незаконно привласнені смартфони.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: