Відомий академік з Тернопільщини отримав Прославу «Ордену Святого Пантелеймона»

Опубліковано:
10 Серпня, 2021

У Києві відбулася щорічна церемонія нагородження кращих медиків країни відзнаками за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона». Серед нагороджених – відомий академік з Тернопільщини Михайло Андрейчин.

Відтак, у номінації «Взірець служіння суспільству» Прославу відзнаки отримав академік НАМН України, завідувач кафедри інфекційних хвороб та епідеміології ТНМУ Михайло Андрейчин.

«Вітаємо Михайла Антоновича з визнанням його наукових здобутків і багаторічної праці на благо громадян України. Бажаємо нових успіхів і досягнень!» – йдеться у повідомленні ТНМУ.

Додамо, відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» – це найвища громадська нагорода, яка присуджується за значні результати в галузі охорони здоров’я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства. Урочиста церемонія нагородження щорічно проходить 9 серпня у День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Цьогоріч нагороду вручили 11 медичним працівникам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Медичний Оскар, #Михайло Андрейчин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: