Знову телефонні аферисти: протягом вихідних троє мешканців Тернопілля втратили 60 тисяч гривень

Опубліковано:
9 Серпня, 2021
Впродовж вихідних працівники поліції області задокументували три факти шахрайств вчинених щодо мешканців Тернопільщини. Аферисти телефонували до громадян та представлялися співробітниками фінансових установ. Вони під різними приводами дізнавалися персональні дані й привласнювали їх заощадження.

 

Читайте також

Двом братам-шахраям, що обдурили тернополян на понад 1,5 млн грн, повідомлено про підозру
Жителям Тернопільщини нагадують, що у разі підозри на коронавірус можна телефонувати на «гарячі лінії»
Сімейні лікарі Тернопільської громади мають телефонувати до пацієнтів

Пройдисвіти повідомляли власникам карткових рахунків про автоматизоване блокування електронних гаманців. Аби усунути несправність вони просили повідомити персональні дані, що робили громадяни. Як наслідок троє мешканців області втратили понад 36 тисяч гривень. 

 
Відомості про події працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 (шахрайства) Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці звертаються до мешканців краю бути обачними та не довіряти невідомим. Зрозумійте, ви самі своїми ж діями допомагаєте зловмисникам, які в подальшому викрадають ваші заощадження.
 
Пам’ятайте, ніколи, ні за яких обставин не повідомляйте зловмисникам ваші особисті дані. Працівники фінустанов не телефонуватимуть та не дізнаватимуться конфіденційну інформацію.
 
 У разі, якщо у вашому домі пролунав дзвінок, дізнайтесь якомога більше інформації від невідомого. Не гайте часу, одразу телефонуйте на лінію «102».
 
Розкрити такий вид злочинів надзвичайно важко, оскільки відстежити в подальшому рух коштів майже неможливо, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: