На Тернопільщині завершилась проща родин загиблих у російсько-українській війні

Опубліковано:
7 Серпня, 2021

На Тернопільщині сьогодні, 7 серпня, завершився проща родин загиблих у російсько-українській війні. Про це пише Суспільне.

Як розповідає отець Андрій Любунь, на прощу приїхали майже 400 людей зі всіх областей України. Впродовж трьох днів вони молилися за загиблими бійцями в російсько-українській війні.

Під час прощі також священнослужителі освятили плити з іменами воїнів з Сумської, Київської, Рівненської та Дніпропетровської областей, які встановили напередодні. А на місці каплиці освятили фундамент під будівництво першого в Україні храму в пам’ять про загиблих у російсько-українській війні.

Додамо, що це вже п’ята Всеукраїнська проща родин загиблих у російсько-українській війні, яка відбувається у селі Лішня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України, #лішня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: