Громадам Тернопільщини передали ключі від шкільних автобусів

Опубліковано:
6 Серпня, 2021

Сьогодні, 6 серпня, 12 громад Тернопільщини отримали шкільні автобуси. Ключі від транспортних засобів вручили керівникам ОТГ. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Як розповідає в.о. директора Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Дашкевич, багато дітей, які навчаються у школі, доїжджають з інших сіл. Тому автобус був необхідним для навчального закладу.

«У нашій школі навчають діти з восьми сіл. Частина з них потребує доїзду. Це близько 20 дітей, які проживають понад 3,5 км від навчального закладу. Для нас новий автобус був великою необхідністю, щоб діти могли безпечно діставатися до навчального закладу. Тепер і вчителі, і батьки будуть впевнені, що їхня дитина безпечно дістанеться до навчального закладу», – каже Оксана Дашкевич.

Відтак, шкільні автобуси були придбані за державні кошти на умовах співфінансування. Загальна вартість – близько 24 млн грн. Частка співфінансування громад становить 40 %.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобуси, #громади, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: