Фоторепортаж про буденний Тернопіль в полудневу літню пору

05.08.2021 14:24   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віктор Аверкієв

Четвертий день серпня 2021 року в полуденну пору видався сонячним та сприяв фотографуванню.

Подивимося та знайдемо красиві моменти в місті простого буденного літнього дня. Вже відійшли всі свята і Тернопіль прийшов до свого нормального стану, знявши парадні святкові шати. Більшість тернополян зайняті роботою чи подалися у відпустки. Так, що на вулицях та понад озером вдалося зустріти переважно мам з дітьми та гостей міста.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Здавна українці кажуть, що найкраще жінка виглядає, найпривабливіша тоді, коли вона зовсім без макіяжу чи, як у нас кажуть – без мальовидла на личку. Та такого й не було ще років 200 тому і жінки мали лише природню красу. От так і з містом: воно красиве завжди – і в свята, і в будні, потрібно тільки підмічати це. І ця краса з року в рік стає все більш виточеною. Ви тільки вгляньтесь в лиця діточок та їх мам! Та на них відображається лише добро, пристрасть до життя, радість та взаємна любов. А голуби в центрі міста все зовсім стали ручні. Та й дикі качки на міському ставі не лякаються людей, навіть круїзного пароплава. А чайки ширяють повсюди і можуть забрати на льоту булку в того, хто «злапав гаву» на мить. Тож, любуймося на фото краєвидами міста та знаходьмо в них щось нове й нове!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Ось за твою красу я тебе і люблю безмежно, Тернополе, місто моєї молодості, мрій та надій!

Віктор Аверкієв

Більше фото можна переглянути тут: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=viktor.averkiev&set=a.4486313851418847


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі