У Тернополі на вулиці Тарнавського чоловік стріляв з балкону. Обеззброювати приїхав КОРД

05.08.2021 12:45   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Спецоперацію зі знешкодження підозрюваного провели оперативники Тернополя. 4 серпня в чергову частину Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Тарнавського лунають постріли.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що з вікна другого поверху стріляв господар помешкання. За попередніми даними, одна з куль влучила в колесо припаркованого на подвір'ї автомобіля марки Peugeot.

 

Читайте також

На Тернопільщині чоловік погрожував дружині рушницею через город
У Тернополі молодик ледь не попрощався з життям через те, що заважав людям спати
У Тернополі невідомий почав стрілянину серед білого дня


Поліцейських у квартиру дебошир не пустив. Аби запобігти повторним пострілам, які могли стати причиною травмування дітей та інших перехожих, на допомогу поліцейським прибули бійці спецпідрозділу КОРД.

В результаті успішної спецоперації підозрюваного обеззброїли. На момент хуліганства чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Люди не постраждали. У ході перевірки стало відомо, що дозвіл на зброю тернополянин мав. Свої дії не пояснює. Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Триває слідство. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу чоловікові.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі