Юлія Тимошенко вимагає на РНБО ухвалити рішення про зниження втричі тарифів на газ

05.08.2021 07:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Оскільки президент дослухався до критики та вирішив через РНБО не допустити підвищення цін на електроенергію, нехай на засіданні також ухвалять рішення про направлення на потреби людей українського газу та зниження його вартості втричі.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на своїй Фейсбук-сторінці.

 

Читайте також

Тернопіль: затвердили нові тарифи на воду
У Тернополі підвищать тариф на воду
Тарифи зростуть: у Верховній Раді зробили заяву

«Добре, звісно, що у владі є особистості, здатні прислухатися до конструктивної критики та слідувати порадам. Погано, що влада спочатку створює проблему, а після того, як її тицьнуть носом, береться героїчно боротися зі своїми ж прорахунками», – зауважила Юлія Тимошенко.

Лідерка «Батьківщини» порадила владі дослухатися до думки людей, щоб ухвалювати правильні рішення.

«Тоді й українцям житиметься краще, і РНБО займатиметься властивими їй функціями, а не працюватиме «пожежною командою», руками якої намагаються рятувати країну від непрофесійності виконавчої влади», – переконана Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, після появи інформації про намір уряду підвищити з 1 серпня ціни на електроенергію Юлія Тимошенко закликала владу запровадити мораторій на підвищення тарифів та ухвалити нарешті пропозиції «Батьківщини», які дозволять суттєво знизити вартість блакитного палива, тепла, гарячої води тощо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі