Главі Української греко-католицької церкви встановлять іменну зірку у Тернополі

Опубліковано:
4 Серпня, 2021

Главі Української греко-католицької церкви Блаженнішому Святославу встановляють іменну зірку у Тернополі. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як розповідають у Тернопільській міській раді, «Алея зірок» також поповниться такими іменами: Герман Олег Михайлович – український науковець, письменник, громадський діяч, член Національної Спілки письменників України, Національної Ліги українських композиторів, Премії імені братів Богдана і Левка Лепких, Заслужений діяч мистецтв України; Феленчак Василь Андрійович – український музикант, диригент, засновник і художній керівник Галицького муніципального камерного оркестру, Народний артист України. Також з’явиться зірка Героям Чорнобиля.

Урочисте відкриття нових пам’ятних бронзових зірок традиційно відбудеться 28 серпня під святкування Дня міста.

Сьогодні на «Алея зірок», що на вулиці Гетьмана П. Сагайдачного, встановлено 31 іменну та колективну зірки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алея, #алея зірок, #Глава й Отець УГКЦ Блаженніший Святослав, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: