Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець очолив Депутатську аграрну раду

Опубліковано:
4 Серпня, 2021
Депутати ВРУ заснували міжфракційну агрополітичну платформу для розвитку АПК та сільських територій – Депутатську аграрну раду.

 
Очолив об’єднання народний депутат з Тернополя від «Слуги народу» Андрій Богданець.
 
Про це повідомляє Agravery з посиланням на медіа-центр ДАР.

Читайте також

Андрій Богданець: «Контролювати виїзд українців за кордон – неправильно та неконституційно»
Для фермерів Тернопільщини кредити скоро можуть стати доступнішими
«Карантин, звісно, спричинив економічні негаразди в Україні, але від них них потерпає весь світ», – Андрій Богданець
 
На сьогодні це єдиний центр агропродовольчих законодавчих ініціатив для розвитку АПК та сільських територій у прямій взаємодії та за ініціативи депутатів Верховної ради. ДАР залучає учасників українського АПК, профільні асоціації, представників законодавчої та виконавчої гілок влади, експертів в галузі агрополітики.
 
– Ми є центром законодавчих ініціатив та прямого діалогу між законодавцями та учасниками агропродовольчої індустрії України. Важливо, що ДАР відкритий для всіх, хто має своє бачення розвитку українського АПК та запрошуємо до діалогу кожного. Ми вже активно працюємо з проблемами та зверненнями учасників ринку — виробників, фермерів, підприємців, експортерів, ОТГ, профільних міністерств, які зацікавлені у якісних змінах умов ведення бізнесу в Україні та на зовнішніх ринках, –зазначає очільник ДАР, народний депутат України Андрій Богданець.
 
Довідка: Міжфракційне депутатське об’єднання «Депутатська аграрна рада» (ДАР) утворене 19 народними депутатами України. Учасниками міжфракційного об’єднання ДАР є народні депутати: Сергій Бунін, Олександр Гайду, Олександр Горобець, Максим Гузенко, Тетяна Грищенко, Мар’ян Заблоцький, Микола Кириченко, Микола Кучер, Дмитро Костюк, Сергій Литвиненко, Олег Мейдич, Артем Нагаєвський, Дмитро Соломчук, Олег Тарасов, Володимир Тимофійчук, Степан Чернявський, Артем Чорноморов, Маргарита Шол. Очолює ДАР народний депутат України Андрій Богданець. Метою об’єднання є посилення ролі українського АПК в системі світової споживчої безпеки, шляхом парламентської ініціативи законодавчого реформування галузі та сприяння інтеграційним процесам від «поля до виделки» на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аграрії, #Богданець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: