На запрошення Миколи Люшняка фестиваль «Дзвони Лемківщини» відвідають популярні музичні гурти

03.08.2021 08:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

У суботу, 7 серпня, урочище «Бичова» на Монастирищині знову прийматиме гостей з різних куточків України та зарубіжжя на ХХІІ Міжнародному фестивалі «Дзвони Лемківщини». Народний депутат Микола Люшняк поділився планами щодо святкування.

 

Читайте також

Як на Тернопільщині веселилися лемки всього світу (Фото)
Тисячі лемків з'їхалися в урочище на Тернопільщині, де проходить ювілейний фестиваль «Дзвони Лемківщини»
Олександр Венгринович: «Лемки розсіяні світом, але лемківська ватра збирає всіх ген до купи»

«Культурно-мистецький захід обіцяє багато цікавого: урочисту ходу, концерт, майстер-класи від майстрів народних промислів, огляд експозицій музею, фотозони, відпочинкові локації. А на моє запрошення приїдуть популярні українські гурти – «СКАЙ», Rock-H, тріо «Анця».

Фестиваль «Дзвони Лемківщини» демонструє, як невтомно працює лемківська громада, аби зберегти свою культуру, традиції та передати їх нащадкам.

Я запрошую усіх приїхати 7 серпня в урочище «Бичова», аби разом з тисячами гостей з різних куточків України та світу подивитися на унікальний лемківський одяг, почути їхні пісні, взяти участь у майстер-класах від майстрів народних промислів, перейнятися духом лемківської культури», — написав Микола Люшняк на своїй сторінці у Фейсбуку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі