Призначені для потреб учасників АТО/ОСС: на Тернопільщині привласнили майже 3 млн грн бюджетних коштів

02.08.2021 21:04   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернопільській області посадовці привласнили бюджетні кошти, як були призначені для потреб учасників АТО/ОСС. Злочинну схему викрили працівники СБУ.

Як розповідають в Управлінні СБ України в Тернопільській області, у 2017 році комунальне підприємство оголосило тендер на виконання робіт із реконструкції лікувального корпусу обласного наркологічного диспансеру та добудови приймального відділення. Це дало б змогу покращити якість надання медичної допомоги демобілізованим та учасникам АТО/ОСС. Договірна вартість робіт становила майже 21 мільйон гривень.

Однак, компанія внесла неправдиві відомості у документи, щодо обсягів та вартості виконаних робіт. Це призвело до «заморожування» будівництва. А державний та місцевий бюджети отримали збитки у 3,3 мільйона гривень.

Наразі власнику будівельної компанії оголошено підозру у розтраті, привласненні майна. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі