Рейтинг Тимошенко впевнено зростає, бо люди бачать у ній єдину альтернативу владі «слуг народу», – експерт

02.08.2021 18:29   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Юлія Тимошенко стабільно демонструє зростання підтримки серед українців. Довіра людей до лідерки «Батьківщини» збільшується завдяки її професійності та послідовності у захисті соціальних прав та інтересів громадян.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці пише політичний експерт Михайло Чаплига.

Читайте також

OBOZREVATEL опублікував рейтинг міських голів щодо ризиків корупційних дій. На якому місці Сергій Надал?
«Слово і Діло»: Сергій Надал - найвідповідальніший мер України протягом 6 років
Дві школи з Тернопільщини в числі 100 кращих в Україні

«Можу привітати Юлію Тимошенко з упевненим зростанням вже 2 місяці. Тема захисту землі дає свої результати. І судячи з усього, буде ще більше активізуватися», – робить припущення експерт.

Він також схвально оцінює ініціативи команди Тимошенко щодо запровадження мораторію на підвищення тарифів, про що нещодавно лідер «Батьківщини» публічно заявила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Фраза Тимошенко, що «гірше тих, хто безконтрольно підвищує тарифи, тільки ті, хто це виправдовує» гідна цитатника», – вважає Чаплига.

Нагадаємо, останнє дослідження «Рейтингу» показало, лідерка «Батьківщини» випереджає президента за динамікою збільшення довіри – за останні пів року вона додала до свого рейтингу 5%.

Водночас, опитування КМІС зафіксувало, що у випадку парламентських виборів, команда Юлії Тимошенко показала б кращий серед опозиційних сил результат, поступившись у загальному заліку лише президентській «Слузі народу».

Також «Батьківщина» вимагає від влади запровадити мораторій на підвищення тарифів і негайно ухвалити розроблені депутатами фракції законопроєкти, які пустять на потреби людей газ вітчизняного видобутку та найдешевшу атомну електроенергію.

«Це дозволить не підвищувати, а навпаки, суттєво знизити тарифи», – переконана Юлія Тимошенко.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі