Розповсюджували наркотичні речовини: 19-річний житель Тернопільщини організував незаконний бізнес

Опубліковано:
2 Серпня, 2021

На Тернопільщині правоохоронці затримали учасників злочинного угрупування, які здійснювали розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин.

Як розповідають у поліції, минулого року 19-річний житель обласного центру створив в одному зі месенджерів інтернет-магазин з продажу наркотиків. Своїм клієнтам він пропонував марихуану, гашиш, ЛСД, цукерки з галюциногенними грибами. А рекламу з доступом до магазину у вигляді QR-кодів розклеював по стовпах та на дошках оголошень.

Загалом «бізнесмен» залучив до розповсюдження наркотиків 12 помічників, серед яких троє неповнолітніх. У середньому одна людина за добу здійснювала 100-150 закладок. За таку роботу кожен з них щомісяця отримував близько 60 тисяч гривень.

Правоохоронцям вдалося викрити незаконне угрупування. Під час обшуків було вилучено 100 марок ЛСД, псилоцибінові гриби, канабіс, 40 мобільних телефонів, 50 сім-карток, пістолет та два автомобілі іноземного виробництва.

Організатору та ще 8 учасникам угрупування повідомили про підозру. Щодо восьми з них суд вже обрав запобіжний захід: п’ятьом – тримання під вартою, ще трьох взяли під домашній арешт.

«Бізнесменам» загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотичні речовини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: