«Маркетингові технології ПБС» використовує найновіші тенденції для просування вашого бізнесу

02.08.2021 07:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Лідер на ринку реклами Тернопільщини компанія «Маркетингові технології ПБС» надає широкий спектр рекламних послуг та своїм прикладом показує, як повинна працювати успішна агенція.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Маркетингові технології ПБС» було створено у 2004 році та вже понад 17 років успішно працює та розвивається. З кожним роком агенція збільшувала перелік послуг, які надає, посилювала колектив новими фахівцями, постійно вдосконалювалася, та як результат – не просто втрималася на лідерських позиціях рекламного ринку Тернопілля, але й укріпилась в інших областях і вийшла на новий міжнародний рівень.

Минулий, 2020 рік, для компанії був наповнений змінами. Всіма впізнавана рекламна агенція не лише змінила місце свого розташування, але й повністю поміняла свій зовнішній вигляд, засяявши кольором сонця. У компанії показали, що можуть створити бездоганний вигляд не лише для своїх клієнтів, але й для себе.

Карантин зробив агенцію особливо гнучкою, змусивши прискіпливіше оцінити свої сильні й слабкі сторони, освоїти нові технології та в кілька разів оперативніше реагувати на виклики сучасного світу, забезпечуючи успіх та розвиток бізнесу клієнтів. У компанії активізували роботу в соцмережах, збільшили кількість рекламних конструкцій у районних центрах й містечках, розширили спектр послуг, впровадили чималу кількості програм лояльності та оновили сайт, зробивши його максимально зручним та зрозумілим для клієнтів.

Зараз лідер на ринку реклами Тернопільщини компанія «Маркетингові технології ПБС» надає повний цикл послуг, а саме:

  • аналіз ринку конкурентів та розроблення ефективної маркетингової стратегії розвитку й просування бізнесу;
  • розробка унікального дизайну (бренбук, логотип, вивіска, поліграфія, каталог, меню, постер, фірмовий стиль тощо);
  • створення сувенірної продукції (щоденники, блокноти, ручки, олівці, бейджі, горнятка, термокружки, значки, футболки, кепки, пакети, екосумки, прапорці, флешки, запальнички, парасольки, повітряні кульки тощо);
  • повний спектр поліграфічних послуг, широкоформатний друк, офсетний тощо;
  • виготовлення біл-бордів, сіті-лайтів, мобільних конструкцій «Roll- Up», «Х-банер», рамок із клік-системою, стійок та підставок під поліграфію;
  • виготовлення рекламних вивісок, стендів, брендування тощо;
  • розміщення реклами на біл-бордах, сіті-лайтах, брандмауерах, перетяжках на мостах Тернополя й Тернопільської області;
  • розміщення реклами в транспорті, торгових центрах, світлодіодних рекламах, ліфтах, на зупинках, у медіа тощо;
  • медіа-супровід, надання SMM-послуг.

До слова, саме «Маркетингові технології ПБС» є одним із найбільших платників до бюджету  Тернополя, та сплачує понад 100 тис. грн. щомісячно, наповнюючи місцевий бюджет.

У компанії «Маркетингові технології ПБС» не лише виконують замовлення на виготовлення тієї чи іншої рекламної продукції, але й забезпечують супровід рекламної діяльності, обслуговування чи зміну місця розташування рекламних носіїв.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі