Працівники КП “Тернопільводоканал” розпочинають проводити інвентаризацію водопровідних і каналізаційних мереж та колодязів, запірної арматури й лічильників. Вони здійснюватимуть  фотофіксацію та задокументований облік обладнання. Провівши інвентаризацію, фахівці водоканалу зможуть зберігати дані в комп’ютерній базі й під час аварійних ситуаціях швидко  отримувати необхідну інформацію, навіть якщо власники будинку не зможуть її надати чи, скажімо, їх не буде вдома.

«У приватному секторі аварійники водоканалу найчастіше стикаються з тим, що люди не знають ні точного розташування водопроводів, ні кількості під’єднань до них, часто — самовільних, ні в якому з колодязів перекривати воду, щоб ліквідувати пошкодження тощо. Це не тільки ускладнює, а й затягує аварійно-ремонтні роботи. Просимо із розумінням сприймати дії працівників “Тернопільводоканалу” та не перешкоджати їм здійснювати інвентаризацію. Як правило, представники підприємства пред’являють службові посвідчення власникам садиб, і ми рекомендуємо тернополянам наполягати на цьому, задля їхньої безпеки», – розповідають у водоканалі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водоканал, #інвентаризація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: