На Тернопільщині відійшов у засвіти полковник служби цивільного захисту

Опубліковано:
30 Липня, 2021

Відійшов у вічність полковник служби цивільного захисту у відставці Степан Миколайович Осуховський. Серце чоловіка перестало битися на 62-му році життя.

Як зазначають в Управлінні ДСНС у Тернопільській області, більшу частину свого життя Степан Миколайович віддав службі в пожежній охороні. Свій трудовий шлях чоловік пройшов від пожежного, і аж до заступника начальника Головного управління МНС України у Тернопільській області.

«Степан Миколайович був свідком і безпосереднім учасником становлення пожежно-рятувальної служби краю, неодноразово брав участь у гасінні складних пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, проявляючи рішучість та самовідданість, за що неодноразово заохочувався. В його активі чимало винагород, а грамот й подяк – і не злічити. Та найвищою нагородою для нього завжди були врятовані людські життя, а головним критерієм – престиж служби та почуття професійної гордості», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 30 липня о 20:00 год, відбудеться панахида за померлим. А завтра, 31 липня о 11:00 год – похорон.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: