На Тернопільщині поліція швидко затримала шахрая, який розплатився фальшивими доларами за мотоцикл

30.07.2021 12:28   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

18 річний зловмисник спокусився на мотоцикл, який належить неповнолітньому жителю Бучача.

До співробітників відділення поліції №2 міста Бучача надійшло звернення від місцевої жительки про те, що невідома особа викрала у її 17-річного сина мотоцикл марки «Хонда».

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що власник  дав транспортний засіб невідомому юнакові, котрий переконував, що хоче його придбати. Молодик запевнив неповнолітнього, що мусить перевірити мотоцикл на справність, а для того має покататися на ньому.  Взамін бучаччанин отримав від покупця сумку в котрій були начебто гроші. Та зловмисник, сівши за кермо, зник у невідомому напрямку, а 17-річний продавець у сумці знайшов сувенірні тисячу доларів.

 

Читайте також

Два працівники товариства з Тернопільщини привласнили 650 тис грн
Шахрая, що видавав себе за забудовника і виманив понад 1 млн грн у жителів Тернопільщини, засуджено до 5 років позбавлення волі
23-річну тернополянку поліцейські підозрюють у крадіжці

Оперативникам вдалося швидко встановити особу зловмисника. Ним виявився 18-річний житель Івано-Франківської області. Вже за декілька годин викрадача  розшукали. Той у скоєному  зізнався. Крадений транспортний засіб вилучили.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною першою статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу та обрання запобіжного , інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі