Юлія Тимошенко – лідер за темпами нарощування довіри людей, – опитування «Рейтингу»

30.07.2021 11:26   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Рейтинг довіри до політиків очолюють Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. Водночас лідерка «Батьківщини» випереджає президента за динамікою збільшення довіри – за останні пів року вона додала до свого рейтингу 5%.

На це вказують результати опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного протягом 23-25 липня 2021 року.

Так, Зеленському довіряють 45% опитаних, а Тимошенко – 31%.

Читайте також

OBOZREVATEL опублікував рейтинг міських голів щодо ризиків корупційних дій. На якому місці Сергій Надал?
«Слово і Діло»: Сергій Надал - найвідповідальніший мер України протягом 6 років

Антирейтинг очолює Порошенко: 46% українців не проголосували б за нього за жодних обставин.

На запитання, якби парламентські вибори проводилися наступної неділі, то серед тих, хто визначився і має намір голосувати, 24,1% опитаних підтримали б партію «Слуга народу», 14,3% – «Європейська солідарність», 12,8% – «Батьківщина», 12,4% – ОПЗЖ.

Опитування проведено Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 23-25 липня 2021 року серед населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Всього опитано 2500 респондентів методом телефонного інтерв’ю з використанням комп’ютера. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2%.

Нагадаємо, одне з останніх досліджень Київського міжнародного інституту соціології показало, що «Батьківщина» Юлії Тимошенко вийшла на друге місце серед політичних сил і може нині розраховувати на 15% на парламентських виборах.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі