Довідка з негативним тестом на COVID-19: тернополяни організували незаконний бізнес

Опубліковано:
29 Липня, 2021

Правоохоронці викрили 3 тернополян, які виробляли фальшиві довідки з результатами тестів на COVID -19.

Як зазначають у Тернопільській обласній прокуратурі, під приводом надання послуг щодо сприяння виїзду у країни Євросоюзу «бізнесмени» підробляли довідки про результати проходження лабораторного дослідження на наявність Covid-19. Коштувала така довідка 100 грн.

Також зловмисники підробляли й інші документи – дипломи вищих навчальних закладів, посвідчення водіїв.

Правоохоронцям вдалося викрити злочинне угрупування. Під час обшуків виявлено та вилучено довідки із медичних установ щодо проходження громадянами тестів на виявлення вірусу COVID-19, USB – флешки, карти пам’яті, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, принтери, сім картки операторів стільникового зв’язку, бланки документів, печатки підприємств, установ, організацій, паспорти громадян України для виїзду за кордон.

«Бізнесменам» повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжних заходів та встановлюється коло інших осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дипломи, #довідки, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паспорти, #ПЛР-тести, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: