У разі введення в Україні “червоної зони” обмеження для вакцинованих та невакцинованих будуть однакові – МОЗ

Опубліковано:
28 Липня, 2021

Враховуючи діючі правила, в разі введення “червоної” зони в Україні, її обмеження будуть однаковими для вакцинованих і не вакцинованих від COVID-19. Про це під час брифінгу Міністерства охорони здоров’я заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Поки “червона” зона буде використовувати однакові вимоги для вакцинованих і не вакцинованих. Тому ми сподіваємося, що будуть зростати темпи вакцинації, і ми під час перегляду вимог щодо карантину зможемо врахувати особливості щодо саме вакцинованих людей”, – заявив головний санлікар.

Читайте також

На Шумщині помер 56-річний чоловік, хворий на Covid-19
За минулу добу на Тернопільщині підтвердили 21 нових випадків COVID-19 (По районах)
Тернопільські заклади громадського харчування зможуть працювати у звичному режимі

Деталі

За словами Кузіна, за всіма показниками адаптивного карантину, наразі немає тенденції, щоб переходити на наступний рівень.

Зокрема, у деяких регіонах наразі “спостерігаються відхилення по тестуванню або рівню госпіталізації, але такі випадки оперативно розслідуються і все-таки ситуація стабільна на рівні держави і кожного з регіонів”.

Головний санлікар також додав, що зараз складно прогнозувати, коли Україна буде переходити в “червону” зону, але все буде залежати від показників адаптивного карантину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцина, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: