У Тернополі у чотирьох місцях встановлюють камери автофіксації порушень ПДР

Опубліковано:
28 Липня, 2021

Найближчими днями у Тернополі запрацюють камери фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Зі слів директора КП «Тернопіль Інтеравіа» Святослава Журовського, на даний момент у місті встановлюють чотири комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху за адресами: просп. Злуки, 45 (в напрямку вул. Збаразької), просп. Злуки, поблизу вул. Чубинського (в напрямку вул. Р. Купчинського), вул. Будного та перехрестя вул. Протасевича – вул. Лесі Українки.

Читайте також

Михайло Головко: «Зовнішній вплив на судову систему України – недопустимий!»
Книга про життя… після життя, або – По той бік Слова
Українська Галицька Партія організувала зустріч з експертами й активними тернополянами, щоб вирішити проблему з рекламою в Тернополі

«Зазначені місця розташування камер автофіксації обрані спеціально створеною комісією через значну кількість виявлених на них порушень швидкісного режиму, які призводили до дорожньо-транспортних пригод, – додає Святослав Журовський. – Загалом у Тернополі проаналізовано і визначено вісім таких місць концентрації ДТП, тож в майбутньому плануємо встановити додаткові камери автофіксації. За допомогою камер в автоматичному режимі фіксуватиметься перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів, робитиметься фотофіксація та розпізнавання державних номерних знаків, виноситиметься постанова про притягнення до відповідальності, яка відправлятиметься порушникові поштою протягом 3-х днів з дати винесення».

Нагадуємо водіям, що відповідно до вимог Правил дорожнього руху у населених пунктах дозволена швидкість руху не більше 50 км/год. Розмір штрафу за перевищення швидкості від 20 до 50 км/год становить 340 грн, більше 50 км/год – 1,7 тис. грн.

До слова, на в’їздах/виїздах з Тернополя та на території міста функціонують також оглядові камери і камери відеоспостереження з аналітикою визначення номерних знаків автомобілів.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #камери, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: