Тернопільщина отримала понад 4 млн грн на підключенні інтернету в громадах

Опубліковано:
27 Липня, 2021

Міністерство цифрової трансформації ініціювало проєкт з підключення швидкісного інтернету в соціальних закладах: будинках культури, бібліотеках, школах та ін. Участь у програмі взяли 19 громад з Тернопільщини. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Як розповідає директор КП «Тернопільський інформаційно-аналітичний центр» Олександр Терещенко, кожна із громад області, яка подала заявку на участь в конкурсі, отримала підтвердження.

«У Тернопільську область було перераховано 4 млн 400 тис. гривень і кошти вже в громадах. За ці гроші підключать інтернет в 52-х населених пунктах. А конкретно в більш як 85 соціальних об‘єктів», — каже Олександр Терещенко.

Згодом громади оголосять тендер, погоджений з Міністерством цифрової трансформації. Через тендер будуть визначатись провайдери, які продаватимуть послугу з підключення інтернету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: