Автоматично фіксуватимуть порушення ПДР: у Тернополі встановлюють відеокамери

Опубліковано:
27 Липня, 2021

У Тернополі встановлюють відеокамери, які автоматично фіксуватимуть порушення ПДР. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає директора КП «Тернопіль Інтеравіа» Святослава Журовського, у місті встановлюють чотири комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху за адресами: просп. Злуки, 45 (в напрямку вул. Збаразької), просп. Злуки, поблизу вул. Чубинського (в напрямку вул. Р. Купчинського), вул. Будного та перехрестя вул. Протасевича – вул. Лесі Українки. Локації вибрані не випадково. Адже саме на цих вулицях найчастіше трапляються автопригоди.

«У Тернополі проаналізовано і визначено вісім таких місць концентрації ДТП, тож в майбутньому плануємо встановити додаткові камери автофіксації. За допомогою камер в автоматичному режимі фіксуватиметься перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів, робитиметься фотофіксація та розпізнавання державних номерних знаків, виноситиметься постанова про притягнення до відповідальності, яка відправлятиметься порушникові поштою протягом 3-х днів з дати винесення», – каже Святослав Журовський.

Також на в’їздах і виїздах з Тернополя та на території міста функціонують оглядові камери і камери відеоспостереження з аналітикою визначення номерних знаків автомобілів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригоди, #відеокамери, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: