«Ноутбук кожному вчителю»: для вчителів Тернопільщини закуплять сучасні ґаджети

Опубліковано:
26 Липня, 2021

Для вчителів Тернопільської громади закуплять сучасні ґаджети у рамках ініціативи «Ноутбук кожному вчителю». Реалізують програму спільно з Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки України. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Для того, щоб процес навчання був більш сучасним і доступним, нещодавно стартувала загальнонаціональна програма «Ноутбук кожному вчителю», на участь в якій погодилася і Тернопільська громада. Адже, відповідно до умов програми, 70% фінансування на закупівлю гаджетів – за кошти субвенції з державного бюджету, а 30% – кошти з бюджетів територіальних громад. Тож уже 23 липня на сесії Тернопільської міської ради було прийнято рішення про спрямування 3,2 млн грн з місцевого бюджету на закупівлю 540 сучасних ноутбуків для вчителів нашої громади», – каже мір міста Сергій Надал.

Додамо, що Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти цьогоріч планують забезпечити ноутбуками понад 60 тисяч вчителів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчителі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ноутбук кожному вчителю, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: