У Тернополі заборонили змінювати зовнішні фасади будівель без попереднього погодження

Опубліковано:
24 Липня, 2021

У Тернополі заборонили змінювати зовнішній фасад будівель без погодження управління архітектури. Таке рішення прийняли під час засідання 7-ї сесії Тернопільської міської ради, яке відбулося 23 липня.

Як зазначають у Тернопільській раді, таке рішення прийнято з метою впорядкування опорядження фасадів об’єктів архітектури, забезпечення художньої цілісності фасадів архітектурних будівель та недопущення клаптикового пофарбування фасадів на території Тернополя.

Відтепер проведення робіт щодо опорядження фасадів (у тому числі балконів, декоративних елементів) будівлі, будинку, споруди можуть виконуватися лише після отримання зареєстрованого в управлінні містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради «Повідомлення про опорядження фасадів». Також власники і користувачі об’єктів архітектури зобов’язані утримувати в належному стані фасади будівель і споруд, не допускати фарбування монументів, пам’ятників, скульптурних зображень без погодження з управлінням містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #архітектура, #будівля, #зовнішні фасади будівель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фасад
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: