Команда з Тернопільщини виборола перемогу на Всеукраїнській військово-патріотичній грі

24.07.2021 15:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Курсанти ДНЗ «Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою» здобули перемогу у тактичній грі на місцевості «Теренова гра».

Як зазначають у навчальному закладі, у рамках проведення фінального етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») команда з Тернопільщини взяла участь у тактичній грі на місцевості «Теренова гра». Відтак, учасники повинні були пройти на штучно створеній місцевості задану кількість контрольних пунктів.

Гра виявилася дуже емоційною. У часники намагалися якомога швидше виконати завдання. Однак, лише команді ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» вдалося виконати завдання без жодної помилки і здобути перемогу.

Додамо, «Сокіл» («Джура») — це Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, яку проводить Міністерство освіти і науки України. На загальнонаціональному рівні її проводять з 2009 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі