Відомий політик з Тернополя очолив підприємство «Дороги Прикарпаття»

Опубліковано:
23 Липня, 2021

Політик з Тернополя Богдан Яциковський очолив підприємство «Дороги Прикарпаття» в Івано-Франківській області. Відповідне розпорядження підписав голова Івано-Франківської області.

«Заміна керівника підприємства відбулася у межах чинного законодавства через порушення попереднім керівником умов контракту та вимог статуту підприємства. Також, невдовзі проведуть аналіз та аудит фінансово-господарської діяльності ДП «ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ» за останні роки діяльності», йдеться у повідомленні Івано-Франківської ОДА.

Відтак сьогодні, 23 липня, Богдан Яциковський приступив до виконання обов’язків в.о. директора підприємства.

Додамо, Богдан Яциковський народився у 1984 році у Збаражі. Закінчив Тернопільську школу № 3. Має чотири вищі освіти – міжнародно-економічну, юридичну (Львівський національний університет ім. І. Франка), інженерно-геологічну (Івано-Франківський університет нафти і газу).

Закінчив також магістратуру Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю «Державна служба». Трудову діяльність розпочав юристом у Тернополі. Працював в одному зі столичних банків, у Міністерстві фінансів, згодом був начальником головного управління економіки та промполітики Львівської ОДА, а у 2013-2014 рр. – першим заступником голови Збаразької РДА

Також Богдан Яциковський є головою Тернопільської територіальної організації «Радикальна партія Олега Ляшка».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богдан яциковський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: