Міноборони підтримало подання про присвоєння звання Героя України (посмертно) Віктору Гурняку

23.07.2021 11:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Міністерство оборони підтримало подання про присвоєння звання Героя України (посмертно) Віктору Гурняку. Про це повідомив народний депутат України Роман Лозинський.

"Міністерство оборони України підтримало подання про присвоєння звання Героя України Viktor Gurniak (посмертно). Три місяці тому ми з колегами спрямували депутатський запит до президента з пропозицією присвоїти найвищу державну нагороду бійцю "Айдару", волонтеру, пластуну і фотокореспонденту Віктору Гурняку.

 

Читайте також

Архієпископ Нестор очолив чин похорону загиблого на Донбасі Героя
1 липня в Тернополі оголошено Днем жалоби
Теребовлянський благодійник разом з афганцями віддали честь першому загиблому патріоту на Тернопільщині в російсько-українській війні

Запит тоді підтримали 257 депутатів.
Володимир Зеленський відповів, що скерував справу для невідкладного вивчення до МінОборони. Днями у міністерстві відповіли, що розглянувши обставини героїчної загибелі "Гарта", підтримують клопотання. Отже, далі справа за указом президента. Гартік, ми пам'ятаємо. Героям — слава!" — йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі