На Тернопільщині усі охочі можуть вакцинуватися від COVID-19

Опубліковано:
21 Липня, 2021

Стартував 5-й етап вакцинації від COVID-19. Це означає, що кожен охочий віком від 18 років може отримати щеплення від коронавірусу. Про це повідомили під час брифінгу у Тернопільській облдержадміністрації.

Відтепер запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток «Дія» перестає працювати. Люди можуть самостійно обрати найближчий пункт чи центр масової вакцинації, прийти записатися та зробити щеплення від. COVID-19. Також працюють мобільні бригади, які вакцинуватимуть організовані колективи (від 50-ти осіб), професійні групи та маломобільних громадян.

Людей імунізуватимуть вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer. А днями область отримала нову вакцину американського виробництва Modern.

Вакцинуватися можна у пункті щеплення чи центрах масової вакцинації, які діють: у Тернополі (центр і пункт), Чорткові, Теребовлі, Кременці, Бережанах, Заліщиках.

«На сьогодні в Тернопільській області діє 7 центрів вакцинації, які будуть працювати впродовж тижня. Крім того, функціонує 56 пунктів вакцинації. Ми активно відкриваємо центри вакцинації в області, навіть у містах до 100 тисяч населення. Адже це дасть можливість людям, які живуть у віддалених селах, приїхати та імунізуватися. Також ми звертаємося до голів громад, сприяти організованому підвозу людей до пунктів щеплення», – каже директорка департаменту охорони здоров’я Ольга Ярмоленко.

Додамо, що сьогодні в Тернопільській області від COVID-19 вакцинують 100-тисячну особу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: