«Тернопільщина не попадає у зону можливого хімічного забруднення»: ДСНС про аварію на «Рівнеазот»

Опубліковано:
20 Липня, 2021

На рівненському хімічному заводі «Рівнеазот» сталась аварія – розгерметизація трубопроводу з нітрозними газами. У результаті чого в повітря потрапили хімічні речовини.

«Відповідно до розрахунків територія Тернопільської області не попадає у зону можливого хімічного забруднення від хімічно-небезпечних об’єктів, розташованих на території Рівненської області», – зазначають в Управлінні ДСНС у Тернопільській області.

Аварію уже ліквідували. Концентрація окису азоту в повітрі на території підприємства становить 0,5 – 0,8 мг/м3, при гранично допустимій – 1,5 мг/м.куб. Постраждалих немає.

Додамо, що ПрАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших хімічних підприємств Західної України. Компанія виробляє мінеральні азотні добрива, кисень технічний, рідку вуглекислоту та сухий лід.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рівне, #Рівнеазот, #тернопіль, #тернопільські новини, #хімічні речовини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: