У жахливій ДТП загинув відомий прикарпатський футболіст

Опубліковано:
19 Липня, 2021

Зранку 19 липня у Бурштині трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина, ще троє шпиталізовані до лікарні. Повідомлення про аварію надійшло о 6 годині 15 хвилин.

За попередніми даними, 36-річний прикарпатець не впорався з керуванням легковика “Renault” та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнувся з вантажівкою “Tata”. Внаслідок зіткнення на місці події загинув водій легкового авто, а троє його пасажирів потрапили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Водій вантажівки, 37-річний мешканець сусідньої Львівщини, не постраждав та не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху.

 

Читайте також

Попереду ще дві операції: у збитого п’яним водієм Юрчика з Тернопільщини переломи ніг і тазу
На Тернопільщині п’яний водій збив восьмирічного хлопчика: дитина в реанімації
На Тернопільщині не розминулася іномарка та молоковоз: водія госпіталізували

Пізніше стало відомо, що на лікарняному ліжку помер пасажир автомобіля “Renault”. Померлим виявився відомий прикарпатський футболіст Ігор Цимбалістий (грав за професійні команди Енергетик з Бурштина та Єдність з Плисок. Остання його команда – Прикарпаття-Тепловик з Івано-Франківська). Як відомо, в авто перебувало четверо людей. Водій легковика помер на місці події, трьох пасажирів шпиталізували до лікарні. Футболіст перебував у комі, але згодом помер від отриманих під час аварії травм. Інформацію про померлого пасажира авто також підтвердили в обласній поліції.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: