Впродовж вихідних на Тернопільщині вакцинували понад 4 тисячі осіб

Опубліковано:
19 Липня, 2021

На Тернопільщині впродовж вихідних понад 4000 тисяч осіб імунізували вакциною Pfizer. Повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає директорка департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко, 17-18 липня т в області працювали чотири пункти масової вакцинації: у Тернополі, Чорткові, Бережанах і Заліщиках. Відтак, усі охочі могли прийти і зробити щеплення вакциною Pfizer.

«У суботу вакцинували 2117 осіб, а в неділю – 1928. Станом на сьогодні в області вакциновано 98 214 осіб. Робота центрів масової вакцинації у вихідні показала, що є багато людей, які хочуть отримати щеплення від COVID-19», – каже Ольга Ярмоленко.

Додамо, що Україна отримала 2 000 040 доз мРНК-вакцини Moderna.Нею імунізуватимуть організовані колективи та професійні групи із попередніх етапів вакцинації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Pfizer, #ввакцинація, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: