Перехоплює подих: велелюдний похід зі свічками у Зарваниці на фото і відео

Опубліковано:
19 Липня, 2021

 

У ніч проти 18 липня відбувся велелюдний похід паломників із запаленими свічками від парафіяльного храму Зарваниці до місця появи Богородиці, де встановлено монумент на Її честь.

Процесію очолив Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав у супроводі архиєреїв УГКЦ, високодостойних гостей, повідомляють у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ.

Похід зі свічками розпочався біля парафіяльного храму Зарваниці, де зберігається ікона Матері Божої Зарваницької. Після Літургії вірні ішли центральною вулицею села у супроводі оркестру співали пісню “Із Києва міста”. Відтак на чудотворному місці вдарили дзвони, а Глава УГКЦ традиційно розпочав Молебень до Матері Божої за заступництво, поміч і покров над українським народом у нелегкий час війни та епідемії.

 

Читайте також

Цьогорічна Всеукраїнська проща до Зарваниці відбудеться в онлайн-форматі (Відео)
Всеукраїнська проща до Зарваниці відбудеться онлайн
У Тернопільській духовній семінарії відбудуться іспити для вступників
 

«На нами, над Україною небо є відкрите, а Господь Бог прихиляється до нас. Його наче викликає до нас наша Небесна Мати, Пречиста Діва Марія… Отими дверима отою Ліствицею, яка відкриває Небеса і робить Бога близько присутнім є особа і постать Пречистої Діви Марії. Тому нам так легко молитися тут… сьогодні Бога нас слухає за молитвами Пречистої Діви Марії», – сказав Блаженніший Святослав.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: