Михайло Головко з дружиною у США представили потенціал Тернопільщини

Опубліковано:
16 Липня, 2021
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко разом з дружиною Мар’яною в складі делегації українських політиків і дипломатів відвідали Сполучені Штати Америки.

 
Очільник області взяв участь у Міжнародному саміті з питань релігійної свободи у Вашингтоні. Він  спрямований на те, щоб підвищити обізнаність громадянського суспільства та урядів щодо цієї проблеми, а також створити міжнародну коаліцію.
 
Також Михайло Головко разом з дружиною стали учасниками круглого столу, організованого The Heritage Foundation (Фонд «Спадщина») — стратегічним дослідницьким інститутом США, що займається широким спектром питань громадської політики, котрий проходив у столиці США – Вашингтоні. Зокрема, Heritage Foundation розробив моделі пенсійної системи, модель американської економіки, модель родини.
 
– Ідея інституту — побудувати статистичну модель суспільства і забезпечити доступ до неї широкої громадськості. Фундація видає ряд аналітичних досліджень, з найвідоміших — щорічний «Індекс економічної свободи», «Політичні експерти 2000». А також Фонд готує аналітичні рекомендаційні матеріали для кандидатів у президенти США («Мандат на лідерство»). Для нас – це хороша нагода для популяризації нашої області та її інвестиційних переваг!  зазначив Михайло Головко.

Читайте також

Хлопець з Тернопільщини їде на навчання до престижної американської школи
В США раптом помер чоловік із Чорткова: Необхідні чималі кошти, аби доправити тіло в Україну
У США пішла з життя відома писанкарка – уродженка Тернопільщини Атанасія Клим-Осадца


 
У рамках візиту до Вашингтону очільник Тернопільщини також зустрівся з Бобом Мак Юеном — Конгресменом США п’ятьох скликань, головою Ради з питань національної політики США.
 
– Боб Мак Юен є відомим захисником сімейних цінностей. Разом із дружиною Ліз він виховав чотирьох дітей. Сьогодні Боб Мак Юен активно популяризує інститут сім’ї під час своїх численних виступів на міжнародній арені. Свого часу Боб Мак Юен був ініціатором прийняття надважливого Закону про національну стратегію, підтримував ідею розвитку вільної ринкової економіки, запропонував низку проектів у сфері екології та інших галузях. Рада з питань національної політики США, до якої входить Боб Мак Юен, об’єднує найвпливовіших консервативних лідерів у бізнесі, політиці, уряді, релігії та наукових колах, які займаються вирішенням широкого спектру важливих питань,  розповів Михайло Головко.
 
Голова обласної ради наголосив на тому, що візит до США – вдала нагода популяризувати Тернопільщину, продемонструвати її інвестиційні переваги.
 
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #США, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: