Завтра, 14 липня, на території Тернопільської області оголошено День жалоби. Відповідне розпорядження підписав голова ТОДА Володимир Труш.

«У зв’язку із загибеллю старшого солдата 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Яськіва Володимира Богдановича, жителя села Великі Бірки Тернопільського району Тернопільської області, під час виконання службових обов’язків у зоні проведення операції об’єднаних сил оголосити у Тернопільській області 14 липня 2021 року Днем жалоби», – йдеться у документів.

Відтак, на знак скорботи за загиблим, буде припущений Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ.

Сам чин похорону відбудеться завтра о 10.00 год у церкві св. вмч. Параскевії П’ятниці. А о 11.00 год, біля пам’ятника Т. Шевченку, відбудеться прощання із загиблим.

Нагадаємо, поблизу населеного пункту Золоте, що на Луганщині, загинув старший солдат Володимир Яськів. Військовий родом із Великих Бірок, і невдовзі мав відзначати своє 44-річчя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Яськів, #день жалоби, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: