«Опілля» долучилося до проведення змагань юних спортсменів на байдарках та каное

13.07.2021 15:56   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Упродовж двох днів, 10 та 11 липня, на водній арені «Тернопіль» відбувався Відкритий кубок Тернопільської обласної федерації з веслування на байдарках і каное. У спортивному заході взяли участь 13 команд західного регіону України — діти віком 2007-2011 років народження. Юні спортсмени змагалися в класі байдарки та каное одиночок на дистанціях 200 і 500 метрів.

Проведення Відкритого кубка Тернопільської обласної федерації з веслування на байдарках і каное підтримала пивоварня «Опілля». Підприємство долучилося до придбання цінних призів переможцям, а також забезпечило всіх учасників змагань смачними напоями власного виробництва.

За словами президента Федерації каное Тернопільщини Віктора Кузяка, співпраця між представниками Федерації веслування в Тернопільській області і пивоварні «Опілля» триватиме і надалі. Так, вже обговорено, що водна арена «Тернопіль» і човни кращих спортсменів, які представляють область на чемпіонатах України і міжнародних змаганнях, будутьзабрендовані логотипом «Опілля».

«Федерація каное Тернопільщини вдячна пивоварні «Опілля» за підтримку та смачні і корисні напої. Завдячуємо керівництву і особливо Ярославу ІвановичуДжоджику. Сподіваємося на подальше, ще міцніше співробітництво», — зазначив Віктор Кузяк.

null
null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет



Читайте також

На полі одночасно дорослі та діти: «Опілля» підтримало унікальні змагання з тач-регбі у Тернополі
«Опілля» бере участь в «Українській народній премії»
Водну арену в Тернополі планують добудувати до кінця року





 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі