Громадська організація «Гідність нації» відтепер має свій офіс у Тернополі

12.07.2021 16:12   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі запрацював офіс обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський патріотичний рух Гідність Нації». Серед пріоритетів ГО – національно-патріотичне виховання, популяризація спорту та здорового способу життя серед дітей і молоді.

Керує обласним представництвом Юрій Сенів, якого тернополяни вже знають, як виконавчого директора обласної федерації з таїланського боксу та професійного тренера. Юрія призначили головою обласного осередку організації лише в середині червня, та він з командою вже визначили проекти, які втілюватимуть першочергово.

«Наш осередок започатковує проект «Спортивна нація» і бере на себе зобов’язання фінансово підтримувати талановитих спортсменів. На жаль, підтримка галузі від держави зараз на доволі низькому рівні і наше завдання – допомогти талановитим спортсменам досягати якнайвищих результатів не лише на території області чи України, а й на світовому рівні. Ми вважаємо, що патріотизм у спорті проявляться, зокрема, в тому, що переможці міжнародних чемпіонатів та змагань піднімають український прапор та достойно представляють нашу державу. Маємо чимало прикладів, коли імена українців у спорті стають відомим на весь світ – брати Клички, Андрій Шевченко, Яна Клочкова, Сергій Бубка, та чимало інших, які не лише прославили Україну, а й залишились її громадянами, попри те, що, мабуть, неодноразово мали пропозиції прийняти інше громадянство.

Тож, ми хочемо долучитися до виховання саме таких чемпіонів. Наша ГО шукатиме талановитих спортсменів, які зможуть достойно представляти не тільки Тернопільщину, а й Україну», – розповів Юрій Сенів.

null

 

null

 

null

Ще два проекти, які втілюватиме обласний осередок, матимуть соціальний характер. До прикладу, «Досвід успішних» – представники організації щомісячно організовуватимуть зустрічі з успішними, в різних сферах життя, людьми в форматі круглого столу. Усі охочі зможуть поспілкуватися зі спікерами, які будуть ділитися власними досвідом.

І третя ініціатива – «Правова консультація». У визначені дні в офісі організації працюватимуть кваліфіковані юристи, які безкоштовно зможуть надати консультації тим, кому необхідні юридична допомога, підказка чи порада.

«Знаємо, що в Україні з такою ж метою, працюють Бюро правової допомоги, але, на жаль, їхні послуги є безкоштовними лише  для окремих, пільгових, категорій населення. Молодь переважно не входить в цей перелік. Тому ми акцентуємо на тому, що ми зможемо їм фахово допомогти, якщо у них є така потреба», – наголосив керівник обласного осередку ГО «Гідність нації».

Серед тих, хто першим отримав посвідчення організації – спортсмен Арсен Шимків.

«Мені близькі пріоритети організації, особливо, щодо спорту, адже я і сам чемпіон змагань різних рівнів з таїландського боксу, а тепер треную інших хлопців. Думаю, що така підтримка, яку гарантує організація, стане поштовхом до досягнення якнайвищих результатів», –  саме тому, запевняє, готовий максимально долучатися до втілення запланованих проектів.

Інший учасник організації – Дмитро Пронь зауважив, що такі організації, які створюються не тільки на папері, а готові працювати і бути корисними суспільству, зараз дуже актуальні.

«Коли я ознайомився з основними принципами роботи «Гідність нації», то зрозумів, що хочу долучитися до організації. Думаю, вже в найкоротші терміни, ми побачимо якісні результати діяльності обласного осередку організації», – сказав Дмитро.

Додамо, офіси організації активно працюють в різних регіонах України. Найбільш ефективно наразі себе показали осередки в Житомирській, Вінницькій, Рівненській, Дніпропетровській та Одеській областях.

ГО «Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації» створена у травні 2018 року одним із головних функціонерів ММА в Україні, засновником і президентом ліги змішаних бойових мистецтв WWFC та Української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA Володимиром Теслею.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі