Увага водіїв! На Тернопільщині введено температурний режим

Опубліковано:
12 Липня, 2021

У зв’язку зі спекотними погодними умовами на території Тернопільської області введено температурний режим. Відтак, на дорогах області тимчасово обмежений рух вантажівок.

Як зазначають у патрульній поліції, для збереження асфальтного покриття, яке за умов спекотної погоди руйнується під вагою великовантажного автотранспорту, введений температурний режим. Це означає, що для водія вантажівки, загальна вага якої становить понад 24 тонн і фактичним навантаженням на будь-яку вісь більше ніж 7 тонн, буде тимчасово обмежений рух на дорогах області.

Обмеження руху не поширюється на транспортні засоби: які використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, які здійснюють пасажирські перевезення, що перевозять вантажі у міжнародному сполученні, швидкопсувні, антисанітарні, живі, поштові та вантажі підвищеної небезпеки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівки, #дороги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #температурний режим, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: