У Тернополі тимчасово змінили розклад руху тролейбусного маршруту № 8

Опубліковано:
12 Липня, 2021

До 18 липня діятиме тимчасовий розклад руху тролейбусного маршруту № 8 «вул. Леся Курбаса – Ринок» у вихідні дні. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, тролейбус № 8 курсуватиме за скороченим маршрутом «вул. Л.Курбаса – Ринок», без заїзду на вул. Микулинецьку. Такі зміни введено у зв’язку з проведенням ремонту моста на вул. Микулинецькій

Нагадаємо, що з 9 липня до 20 серпня у Тернополі буде повністю перекрито рух автомобільного транспорту на вул. Микулинецькій. За цей час на вказаній ділянці відремонтують міст. Зокрема, планується встановити нову розподільчу плиту, підсилити несучі балки, виконати армування та бетонування розподільчої плити. Після цього на мості виконають асфальтування дорожнього покриття та встановлять нову огорожу та відбійники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вул.Микулинецька, #громадський транспорт, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: