На Тернопільщині мешканець Донеччини погрожував підірвати 450 грамів тротилу

Опубліковано:
12 Липня, 2021

Чоловік зателефонував до рятувальників і повідомив, що має вибухівку, яку погрожував привести в дію. Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження зловмисника.  

До співробітників Борщівського відділення поліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що до них зателефонував невідомий  і заявив, що має 450 грамів тротилу, який погрожував підірвати. Більше ніякої інформації співрозмовник не надав.

В ході проведення розшукових заходів співробітники поліції встановили особу чоловіка, який телефонував з погрозами про вибух. Його знайшли в одному із населених пунктів Чортківського району.

Зловмисником виявився 29-річний мешканець Донецької області. Під час перевірки вибухівки у нього не виявили. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та свого вчинку пояснити не зміг, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

На Тернопільщину він приїхав нещодавно та вже встиг потрапити в поле зору працівників поліції – щодо нього було складено адмінпротокол.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії донеччанина поліцейські кваліфікують за ч. 1 ст. 259  (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. 

 

Читайте також

«Розізлився на працівників банку»: тернополянин повідомив про замінування фінустанови
Під автомобілем була підозріла коробка: поліція розповіла про вибух, що пролунав у центрі
Житель Чортківського району зберігав у себе вдома арсенал зброї

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибухівка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: