Ворог почав масований обстріл: відомі деталі загибелі військового з Тернопільщини

10.07.2021 19:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Поблизу населеного пункту Золоте, що на Луганщині, загинув старший солдат Володимир Яськів. Володимир родом із Великих Бірок, і невдовзі мав відзначати своє 44-річчя. 

«Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли  окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне...ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям», - інформують у прес-службі 24 ОМБр імені короля Данила.

Додамо, що Володимир Яськів служив на Сході України півтора року. Військовий був родом із селища Великі Бірки, що на Тернопільщині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі