«Шлях серця»: у Тернополі стартував поетичний відеомарафон

Опубліковано:
10 Липня, 2021

У Тернополі з нагоди 30 річниці Незалежності України стартував проєкт «Шлях серця». Мета якого – популяризувати творчість письменників краю. 

Як розповідає Олександр Хома, упродовж 30 днів будуть розказувати про творчість письменників, поетів Тернопілля. Кожен день буде присвячений одному автору.

«Кожен новий день буде присвячений одному із 30 авторів і триватиме упродовж 30 днів липня. РАЗОМ з відомими містянами долучились до цієї ініціативи та продекламували вірші літераторів Тернопілля!», – йдеться у повідомленні.

Додамо, організаторами поетичного відеомарафону є Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека та Тернопільська обласна організація Національна спілка письменників України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #30-річчя Незалежності України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #письменники, #поети, #поетичний відеомарафон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: