У Чайчинцях неподалік Ланівців зремонтували дорогу

Опубліковано:
10 Липня, 2021

У Чайчинцях неподалік Ланівців зробили капітальний ремонт дорогу. Цей автошлях почали оновлювати після поточного ремонту дороги на відрізку м.Снігурівка – Снігурівка (1,1 км.). Про це у мережі Facebook написав ДмитроХарчук:

«За результатами відкритих торгів на площадці електронних публічних закупівельProzorro, замовником яких виступило управління капітального будівництва (УКБ), переможець проєкту “Поточний середній ремонт автомобільної дороги, загального користування місцевого значення С201010 Снігурівка – Вишгородок на ділянці 18 км., ремонтні роботи здійснює Товариство з обмеженою відповідальністю “АВАКС ПРОФ”.

Загальна вартість робіт в рамках реалізації проєкту складає 7 554 000 грн.Сьогодні, депутат Кременецької районної ради від ВО “Свобода” Василь Теслюк ,разом з керівником ПСП а/ф “Чайчинецька” Борисом Батринчуком оглянули стан проведення робіт на дорозі у напрямку села Чайчинці.

Тут уже влаштували верхній шар асфальту. Ділянка потребувала нагального ремонту, до того ж нею щодня проїжджають чимало жителів Борсуківської територіальної громади.
Крім коштів державного бюджету, на ремонт автошляхів місцевого значення з обласного бюджету цьогоріч виділено понад шістсот мільйонів гривень.

У пріоритеті — ремонт найпроблемніших ділянок, задля забезпечення комфортного пересування жителів громад області.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до внесення даного відрізку в цьогорічний список першочергових проблемних доріг, підрядникам за оперативну та якісну роботу. Сьогодні, ми спостерігаємо абсолютно нові підходи щодо будівництва та капітального ремонту доріг, що є однією з найважливіших складових безпеки дорожнього руху, адже комфорт та безпека жителів громади завжди було, є і буде для нас першочерговим! Слава Україні!», – йдеться у повідомленні.

 

Читайте також

У Ланівцях автостанція заростає бур’янами: люди обурені
У деяких районах Тернопільщини можуть посилити карантин
На Лановеччині продовжує збільшуватися кількість хворих на коронавірус

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: